Het Nieuwsblad besteedt vandaag speciale aandacht aan Sioen, die op 4 maart 2017 zijn 15 kaarsjes komt uitblazen in Minard!

GENT Frederik Sioen weet van geen ophouden. Het afgelopen jaar was hij zowat onafgebroken in de belangstelling. 15 jaar bezig als artiest, en dat kon niet onopgemerkt voorbijgaan. Het zou niet eens een makkelijke quizvraag zijn: ‘som alle activiteiten van Sioen in 2016 op!”. Het concert in de Handelsbeurs (met Dana Winner als opgemerkte gaste), twee cd’s met alle singles en een andere met bijzondere versies van zijn werk, en het ongelooflijke Gracelandconcert dat hij samen met zijn Zuidafrikaanse vrienden van Calling Up Soweto tijdens Gent Festival van Vlaanderen bracht. Momenteel rondt Sioen het feestjaar af met een theatertour, die doorloopt tot …. 4 maart 2017. Dan is er de Closing Party in de Minard. De ticketverkoop daarvoor start vandaag.

Wie de Minard kent weet dat het een ongelooflijk gezellige zaal is, maar weet ook dat ze wel net iets kleiner is dan de Capitole. Dat biedt het voordeel van de intimiteit en ook het nadeel van ‘oei, te laat gereserveerd, het zit al vol’.

Sioen toert momenteel met een theatertour langs culture centra, waar hij telkens een tweetal muzikale vrienden, kennissen, soulmates, gasten meebrengt. Tijdens zijn slotconcert in thuisbasis Gent doet hij dat ook, maar het laat zich raden dat de ondernemende Gentenaar dan een extra vat zal aansluiten.

U kan dus maar best heel snel doorklikken op deze link om uw tickets te bestellen.

© 2018 - Minard Schouwburg Gent