© Reinout Hiel

Met een gemotoriseerd voertuig is de Minard vanaf dinsdag 6/6 niet meer bereikbaar via de Lammerstraat (Vooruit) , maar enkel nog vanuit de richting Kouter  : via het  kruispunt Brabantdam/Korte Dagsteeg.

Uiteraard moet je nog steeds over een vergunning beschikken om onze voetgangerszone binnen  te rijden – die kan je aanvragen via .

Voor voetgangers en fietsers verandert er verder niets. Gewone bezoekers die per wagen komen,  mogen al sinds april niet meer tot aan de Minard rijden – je gebruikt best één van de 4 parkeergarages binnen een straal van 300 m van onze schouwburg.

Dus : voor artiesten en leveranciers –  Klik hier om te zien hoe je  in het vervolg tot aan de  Minardschouwburg geraakt , en voor alle andere informatie betreffende voetgangerszone en mobiliteit.

© 2017 - Minard Schouwburg Gent