In het kader van ‘Kroniek’ zijn er telkens (behalve op de première) voorbesprekingen om 19u15 – in de Spiegelfoyer. Uitleg wordt gegeven door Publieksmedewerkers van NTGent, die het productieproces van vrij dicht hebben opgevolgd, en in nauw contact staan met de dramaturgen.

Op za 22.10 kan je tekst en uitleg verwachten door niemand minder dan Kronieks hoofd-dramaturg Koen Haagdorens. Hij komt het publiek toespreken na de voorstelling, omstreeks 21u45.

Speciaal is ook dat NTGent op zo. 23.10 een ochtendrondleiding geeft door de Minardschouwburg. NTGent en Minard hebben al sinds lange tijd een mooie relatie, dus het is dan ook niet verwonderlijk dat de NTGids  Dirk Crommelinck, ons gebouw van binnen en langs buiten kent. Mis deze rondleiding dus zeker niet!

 

© 2019 - Minard Schouwburg Gent