Naast een vreugdevol en zorgeloos 2019, wenst de Minard-equipe je ook veel kijkgenot bij de vele voorstellingen die het komende jaar in onze schouwburg op stapel staan.

Vanaf nu tot aan de Gentse Feesten zijn er ongeveer 70 producties en zowat 150 voorstellingen te beleven. Onder andere de volgende artiesten passeren de revue : Stijn Meuris – Daan Hugaert – Els Dottermans – Raf Walschaerts – Marc Reugebrink – Mette Ingvardsen – Bob De Moor – Dirk Buysse – Pascale Platel – Mich Walschaerts – Faustin Lineykula – Kurt Defrancq – Xander de Rijcke – Wannes Capelle – Stuart Staples – Ian Clement – Jan De Wilde – Katelijne Verbeke – Peter Van den Eede – Roland – Karlijn Sileghem – Luk De Bruyker – Jurgen Delnaet – Jan De Raedt – Wim Claeys – Dirk Blanchart – Natalie Broods – …

We hopen je snel te ontmoeten in Minard!

Naar het complete programma

© 2021 Minardschouwburg