Om ons publiek en artiesten te beschermen tegen het coronavirus werden alle voorstellingen tot en met 19 april 2020 gecanceld.  Aangezien er ook daarna al voorstellingen werden geannuleerd, zal de schouwburg verder de facto dicht blijven tot en met 3 mei 2020.  We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd.

Wie een ticket heeft gekocht, zal persoonlijk verwittigd worden. We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd. Aangezien dit om meer dan 50 voorstellingen gaat, is er even tijd nodig om alles goed in kaart te brengen. Van zodra wij de puzzel rond hebben, wordt elke ticketkoper hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Dank voor uw geduld.

Alle andere geplande voorstellingen vanaf 3 mei 2020 gaan voorlopig door. De beslissingen die genomen worden door de overheid omtrent het coronavirus worden uiteraard strikt opgevolgd en onze communicatie wordt dan aangepast indien nodig.

© 2019 - Minard Schouwburg Gent