Eindelijk gaan de deuren van onze mooie schouwburg weer open na een intense zomer van renovaties. Het zal echter (even) niet meer zijn zoals voorheen, maar we doen er alles aan om jullie toch een fijne theateravond te bezorgen. Al onze voorstellingen zullen coronaproof zijn.

MINARD TIJDENS CORONA

 

  • De zaal is ongenummerd. We werken met een dambordsysteem waardoor er 1 plaats tussen elke persoon is voorzien. Bij het binnenkomen word je begeleid door onze zaalmensen om plaats te nemen. Indien je nog in het bezit bent van een genummerde zitplaats, is deze niet meer van toepassing.
  • De deuren van de schouwburg gaan pas om 19u40 open. Kom niet te vroeg, want dan moet je langer wachten.
  • Een mondmasker dragen is verplicht, op straat en in onze schouwburg. Ook tijdens de voorstelling. Ons zaalpersoneel zal hierop toezien dat dit door iedereen wordt nageleefd.
  • Wij voorzien aan alle ingangen ontsmettende handgel.
  • Het recent vernieuwde ventilatiesysteem in de zaal zorgt ervoor dat er continu verse buitenlucht binnenkomt.
  • Volg overal het circulatieplan en de signalisatie.
  • Om hygiëneredenen is er enkel beperkte onbewaakte vestiaire voorzien, er is voldoende ruimte naast jou in de zaal om je tas en jas weg te leggen. In alle toiletten kan je je handen wassen en ontsmetten, en afdrogen met papier.
  • Onze bar is na de voorstelling open volgens de geldende horecaregels, zittend met tafelbediening.
  • Indien je in de afgelopen 7 dagen symptomen vertoonde of ziek was, gelieve dan thuis te blijven
© 2019 - Minard Schouwburg Gent