We verwelkomen jullie graag terug in de mooiste schouwburg van Gent !

Check ons programma voor het overzicht

https://minard.be/programma/

 

Corona:

Minard dient een CIRM in volgens de geldende maatregelen tegen de bestrijding van het Coronavirus met bijhorende plannen: seating arrangement plan, hygiëneplan, sensibilibseringsplan, crowd management plan en mobiliteitsplan.

Er wordt zoals voorgeschreven tussen elke bubbel een stoel vrijgelaten en zowel werknemers als publiek dragen verplicht een mondmasker.

COVID-manager: Nathalie De Neve (directeur)

Het zal nog niet meteen zijn zoals voorheen, maar we doen er alles aan om jou een heel fijne avond bezorgen. Deze maatregelen zorgen er ook voor dat het een veilige avond is.

Wie een ticket kocht, krijgt de dag voor de voorstelling een mail met alle praktische info.

 • We voorzien een  circulatieplan, voldoende ontsmettingsstationsen een ventilatiesysteem in de zaal.
 • We vragen jou om afstand te houden. Tussen de zitplaatsen is er een reglementaire afstand van 1m.
 • Alle voorstellingen worden zonder tegenbericht ongenummerd  U krijgt van ons een plaats toegewezen met je bubbel (max 4 personen). Zo vult ons zaalpersoneel de zaal van beneden naar boven.
 • Na het einde van de voorstelling vragen we te blijven zitten tot ons zaalpersoneel teken geeft om de zaal te verlaten.  Zij zullen iedereen trapsgewijs begeleiden naar de uitgang.
 • We raden aan ten vroegste 30 min voor aanvang naar onze schouwburg te komen. De zaal opent ten vroegste een half uur voor aanvang van de voorstelling.
 • Je kan in Minard met Bancontact betalen, zowel aan de ticketkassa als aan de bar.
 • Ons vestiairesysteemis in gebruik, maar er is ook plaats op de vrije stoel naast jou voor jas en tas.
 • Draag je mondmasker zowel voor, tijdens, als na de voorstelling.
 • Voor de voorstelling is onze bar NIET open. Na de voorstelling is er wel de mogelijkheid om iets te drinken in onze bar. Let wel: dit zal voor een beperkt aantal ‘bubbels’ Volzet is volzet. Wie neerzit aan een tafeltje mag zijn mondmasker afnemen. De bestelling en betaling gebeurt aan de tafel.
 • We poetsen onze zalen en podia telkens voor en/of na een voorstelling. Bovendien ontsmetten we voor en na voorstellingen contactoppervlakken als deurklinken en trapleuningen.
 • De capaciteitenvan onze oude en nieuwe zaal zijn dit najaar beperkt, we hopen echter gaandeweg deze te kunnen optrekken. Hou onze website in de gaten en voor meer info over ons corona-veiligheidsmaatregelen surf naar: https://minard.be/nieuws

Voel je je ziek? Blijf dan alsjeblieft thuis en breng niet onnodig het ander publiek in gevaar.
Met dank voor het begrip en jullie medewerking.

Laten we er samen een fijne en veilige avond van maken.

 

© 2021 - Minard Schouwburg Gent