we zijn weer open

Je hoort het goed, we mogen weer open.

De beslissing van het laatste overlegcomité werd gisteren immers geschorst door de Raad van State wegens ‘ongegrond en disproportioneel’. Het kernkabinet kondigde in reactie aan dat we terugkeren naar de toestand van voor 22/12/21.
Voor Minard betekent dit dat we mogen spelen voor maximaal 200 toeschouwers (mits het scannen van een geldig CST en het dragen van een mondmasker).

Uiteraard houden we ons aan alle veiligheidsvoorschriften. Graag tot in onze theaterzaal én in onze bar (de mooiste van de wereld)!

En dit vanaf 9 januari voor optredens van 4Hoog kindertheater, Mydonna, Hetty Helsmoortel, Bart Van Loo, Daan Hugaert, Elise Bundervoet, DE STRAATSCHENDERS – Pleuje Doemenie, Zoe Bizoe, Mathias Sercu – acteur/zanger/scenarist, de Valse Teefjes, COZIN, Veerle Malschaert, Bob De Moor, DE KOLONIE MT – Vlammende Vrouwen, Khalid Benhaddou, Erhan Demirci, Timeau De Keyser, Paula Comitre, @stijn meuris, Herbert Flack, Fleur De Coninck-Hendriks en Suzanne Vega (!!).

Tickets zijn uiteraard hier te koop.

we zijn weer open

© 2021 Minardschouwburg