Laden Evenementen

Speellijst

zaterdag 2 maart

20u
Prijs: € 18 / € 16 (red)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

AXEL DAESELEIRE & HANS VAN CAUWENBERGHE

237 REDENEN OM DOOR TE GAAN

Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken.  Waar staan ze in hun leven ? Hoe lang hebben ze nog ? Hoe willen ze herinnerd worden ? Is er leven na de seks ? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje ?

Om een antwoord te geven op die vragen leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen. Op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun vorige veelgeprezen voorstelling “237 redenen voor seks”.

Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen als deel van het leven of deze juist willen bezweren door allerlei doelen te stellen. De voorstelling heeft in wezen niets en tegelijk alles met de dood te maken. Ze spelen ermee, schuren ertegen aan en vragen zich af wat het betekent. De nieuwe 237 swingt opnieuw van begin tot einde, deels door de muziek, deels omdat de soulmates elkaar geestige en vileine speldeprikken uitdelen die ze evensnel weer bedekken met de mantel der liefde.

“237 redenen om door te gaan”, over de naderende aftakeling, bucketlists en door blijven dansen, een feelgood voorstelling over het leven zelf. Regisseur Tania Poppe laat de twee doen waar ze goed in zijn : een theatrale versie spelen van zichzelf en de pick-up wordt opnieuw van zolder gehaald

Spel : Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe – Regie : Tania Poppe – Tekst : Orkater : Geert Lageveen & Leopold Witte

Organisatie:
Foto credit: Jimmy Kets