Laden Evenementen

Speellijst

za 15.07 t/m za 22.07 om 15u30
do 20.07 ook om 22u00
Prijs: 15 euro
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Cie van de Leute

De Fantastische Anna

Een getrouwd stel besluit dat het weekend het uitgelezen moment is om hun buitenechtelijk avontuur wat meer inhoud te geven en verzinnen beiden een smoes om de ander het huis uit te krijgen, zodat ze met hun respectievelijke geliefde het appartement voor zich alleen hebben.

Ze hebben allebei zo hun plannetje om de ander, zonder argwaan op te wekken, op verlengd weekend te sturen. Over één ding zijn ze het echter roerend eens: ook de meid Anna moeten ze het appartement uit krijgen.CVDL_2017_GF_FantastischeAnna
Alle drie verlaten ze voor een lang en goed gevuld weekend het appartement. En keren alle drie terug zonder dat de ander het weet.

Nadat Anna beide koppels betrapt, regelt ze op fantastische wijze het verkeer zodat de één de ander niet tegen het lijf zou lopen. Dat lukt aanvankelijk goed, maar net niet goed genoeg, met een reeks vreemde confrontaties als gevolg.
En op het einde overtreft de fantasie de realiteit. Of de realiteit overtreft de fantasie. Dat kan ook. Vraag het de fantastische Anna.

 

TICKETS BESCHIKBAAR VANAF 16.05

 

 

Uitpas-logo

Auteur: Marc Camoletti
Vertaling: Dirk Vermiert

Regie: Wim De Puydt
Gentse bewerking: Jan De Raedt

Met:
Betty Bouckaert
Jan De Raedt
Vanessa Chauvin
Dirk Provyn
Carine De Clercq
Organisatie: Cie. van de Leute
Evenement Categorie: