Laden Evenementen

Speellijst

Vrijdag 24 januari
20u00
Prijs: € 15 (vvk) / € 17 (add)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Ygor uit Poperinge

De Ark van Ygor

Na het afronden van een strak omlijnde cycluscirkel (onlangs vierde Ygor zijn koperen jubileum), neemt de goedgemutste knul uit Poperinge een nieuwe start en meteen ook een hoge vlucht.

Gepimpt door eigentijdse pimpers, ontpopt hij zich tot een onvervalste Ygor nul punt twee. Helemaal mee met zijn tijd baant hij zich een weg door de moderne, hedendaagse en geglobaliseerde wereld.

Goed, dat deed hij in het verleden ook al, maar dit keer is het anders. Dit keer laat hij paard en kar thuis. Dit keer neemt hij de digitale snelweg. Tegelijk maakt hij zich los van zijn onvoorwaardelijke liefde voor giraffen en andere huis- tuin- en muildieren, want de kleine held heeft besloten het thans op te nemen voor U, dames en heren. Voor U en ook voor mij. Voor ons allemaal. Ygor heeft zich tot doel gesteld “de mens te redden”, en in één adem door ook meteen de hele mensheid!

Welkom aan boord van Ygors Ark (nul punt twee).

Over Ygor
Ygor is een creatie van Filip Haeyaert, die gaandeweg al heel wat prijzen verzamelde, onder andere: Humo’s Comedy Cup (Brussel), Parkstad Cabaretfestival (Heerlen), Crazy Comedy Cover Contest (Gent), Commeere Comedy Cup (Brugge), Persoonlijkheidsprijs Cameretten (Rotterdam), Zilver op het Concours Wim Sonneveld (Amsterdam) en de Bronzen Kabouter Cabareteske (Eindhoven).

Tekst & spel: Filip Haeyaert
Coach: Robin Stevens
Licht & techniek: Pepijn Lenoor
Organisatie: Surpluz vzw
Foto credit: Fotografie Ellen
Evenement Categorie: