Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag 13 & donderdag 14 mei
20u00
Prijs: € 10 - € 8
Tickets

Yinka Kuitenbrouwer

Morgen werd alles anders

Ouder worden brengt zorgen met zich mee. Dat ervaarde de Nederlandse Yinka Kuitenbrouwer zelf toen ze zich al maar meer zorgen maakte over haar toekomst, en over de vraag over het al dan niet krijgen van kinderen. Die angst inspireerde de theatermaakster om gesprekken en ontmoetingen aan te gaan met mensen uit verschillende generaties.

Voor dit project werkt Kuitenbrouwer samen met audio-kunstenaar Wannes Deneer. Het duo creëert een persoonlijke voorstelling voor iedereen die wel eens nadenkt over morgen. Aan de hand van geluidsfragmenten, citaten, verschillende perspectieven en persoonlijke twijfels zoeken Kuitenbrouwer en Deneer naar een sprankel hoop voor de toekomst.

spel & creatie Yinka Kuitenbrouwer - geluidsontwerp & scenografie Wannes Deneer - coaching Laura van Dolron - dramaturgie Ruth Mariën - lichtontwerp & techniek Geert Vanoorlé - bouw decor Tim Vanhentenryk - productie vzw moed - coproductie Frascati, Kunstencentrum Vooruit, CC De Grote Post - met dank aan alle gesprekspartners die meewerkten aan dit project.

i.s.m. LOD Muziektheater.
Organisatie: Kunstencentrum Vooruit
Foto credit: Bas de Brouwer
Evenement Categorie: