Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 31 oktober 2020
19u30
Prijs: € 16
  • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD - Senne Guns

OPUS 3 - Uitverkocht

Gezien de recent genomen maatregelen van de Federale en Vlaamse regering zijn we verplicht de eerstkomende weken de  voorstellingen te annuleren of verzetten.
Samen met de organisaties bekijken we nu de verdere mogelijkheden. Elke ticketkoper zal individueel gecontacteerd worden met nieuws over mogelijke verplaatsing of terugbetaling.
Alvast bedankt voor het begrip en uw geduld.

 

“Opus 3” is een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. “De Goudvis” wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?

Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme was “Opus 3” goed voor een finaleplek en tweede plaats op het prestigieuze Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als een “echte verhalenverteller in een droogkomisch universum. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.” 

www.senneguns.be

www.rumoer.be

Regie: Raf Walschaerts
Organisatie: Rumoer!
Foto credit: Lieven Dirckx
Evenement Categorie: