Beste Minard-minnaar,

Voor we oktober in het voetlicht plaatsen, zetten we graag nog even scherp op een nieuw event in Minard eind in september nl. de live show van De Donkere Kamer. Al groot in Genk maar minder gekend in Gent is deze interessante avond over en met fotografie, met interviews, discussies en aandacht voor interessante tentoonstellingen. Je hoeft niks van fotografie te kennen om hier van te kunnen genieten, lieten verschillende fans ons enthousiast weten.

Oktober dan. Verkiezingsmaand in Gent! Tijd dus voor de Verkiezingsconference van het geweten van Gent, Pierke Pierlala. Snel zijn is de boodschap!

Voor de muziekliefhebbers is er veel te ontdekken. Laat je meeslepen door de Twin Peaks klanken van Tsar B en Dijf Sanders, of duik in de wereld van Riptunes, die hun tweede album onthullen in onze schouwburg. Ook Old Salt betreedt het podium in een frisse bezetting om hun nieuwe plaat ‘Bindle’ tot leven te brengen.

Daarnaast is lachen geblazen voor de comedyfans: Hans Cools zorgt voor familiale hilariteit, terwijl Han Solo, na 15 jaar op het podium, bewijst dat hij nog lang niet uitverteld is.

Intieme, rauwe gevoelens krijgen we van Anemone Valcke en Verona Verbakel die hun hart uitstorten in het wondermooie Het Ego.

VierNulVier programmeert opnieuw een aantal voorstellingen in Minard deze maand. Davi Pontes en Wallace Ferreira brengen hun passie tot leven met een dansvoorstelling die je recht in de ziel raakt.
El Conde de Torrefiel daagt het Europese theater al jaren uit met voorstellingen waarin ze theater en muziek mengen met dans, muziek en storytelling. La Luz de un Lago gaat nog een stap verder en verlegt de grenzen van onze verbeelding.
We sluiten deze spectaculaire maand af met een knipoog van Sophie Guisset. Zij brengt een intieme en tedere performance met voedsel als glijmiddel voor seksuele fantasie. Dat belooft!

Tot de noaste kier,
in de Minard.

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael en Griselda.

© 2021 Minardschouwburg