Tickets reserveren

Reserveer tickets via de link naast de voorstelling
in het programma-overzicht op deze website.

Tenzij anders vermeld, kan je voor alle voorstellingen in Minard ook reserveren bij:

Ticketbalie VIERNULVIER

We raden je aan je tickets online te bestellen: de bestelprocedure is eenvoudig en gemakkelijk. De ticketlink vind je bij elke productie rechts bovenaan op de pagina. Je kan je bestelling ook mailen naar info@viernulvier.gent of telefonisch boeken door te bellen naar 09 267 28 28. Je reservatie wordt dan zo snel mogelijk verwerkt. De ticketbalie van Vooruit is geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag, telkens van 12:00 tot 17:00. De ticketbalie is gesloten van 26 juli tot 17 augustus..

Uitpas Gent

uit-in-gent-logoOok in Minard kun je voor een selectie voorstellingen de UITPAS gebruiken en van voordelen genieten. Klik hier voor meer info over de UITPAS.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling uitverkocht is én de kans bestaat dat er nog tickets vrijkomen, openen we de wachtlijst. Om je in te schrijven op de wachtlijst doe je het volgende:

  • klik op de ticketlink bij het event;
  • noteer je gegevens;
  • en noteer gewenste aantal tickets aan de juiste prijs.

Wanneer er tickets vrijkomen, brengen we je op de hoogte en sturen we je een betalingsuitnodiging die vier dagen geldig blijft.

Opgelet: een plaats op de wachtlijst is geen garantie op tickets. Deze wachtlijst houden we bij tot 48u voor een voorstelling. Daarna wordt ze vrijgegeven en gelden enkel de richtlijnen van het last minute wachtlijst-systeem. Dat treedt in werking wanneer last minute nog enkele tickets vrijkomen