Laden Evenementen

Speellijst

Donderdag 14 november 2024
20u00

Oude zaal
Prijs: € 10 inclusief drankje
Tickets

BOEKVOORSTELLING MANU KEIRSE

Een vingerafdruk van verdriet

Verdriet is als een vingerafdruk: de grote lijnen zijn herkenbaar, maar toch zijn twee vingerafdrukken nooit gelijk. Zo voelt ook rouwen voor iedereen anders. Al meer dan 40 jaar geeft rouwdeskundige Manu Keirse woorden aan verlies en verdriet. Van zijn boeken zijn intussen een half miljoen exemplaren verkocht. Dit najaar verschijnt ter gelegenheid van deze mijlpaal een nieuwe editie van zijn tijdloze klassieker Vingerafdruk van verdriet.

Vingerafdruk van verdriet biedt onmisbare steun aan iedereen die met een zwaar verlies wordt geconfronteerd, zowel aan de rouwende zelf als aan zijn of haar omgeving. Manu Keirse verwerkt in deze nieuwe editie al zijn recente inzichten rond verdriet en verlies. Lisa den Teuling maakte op maat van zijn teksten gloednieuwe illustraties. Het resultaat is een kostbaar geschenk dat lezers – op hun eigen tijd en in hun eigen tempo – de weg wijst naar troost, hoop en herstel.

Programma

Start om 19u30, deuren om 19u

  • Verwelkoming door Katrien Van Oost, Uitgeverij Lannoo
  • Manu Keirse gaat in gesprek met Rika Ponnet en Annelies Rutten over hoe we rouw en verlies een plaats kunnen geven in onze samenleving. Johan Terryn leidt het gesprek.
  • Signeersessie

 

 

Organisatie: Boekhandel Walry
Evenement Categorie: