Beste Minard-minnaar

De feestmaand december staat weer voor de deur, en dat betekent één ding in de Minard: volkstheater op z’n best! Compagnie van de Leute neemt de hele maand het podium in met hun gloednieuwe komedie ‘De Quaghebeurs’, van de hand Jeroen Maes en in regie van Wim De Puydt. Dit hilarische stuk brengt de zaal gegarandeerd aan het lachen, zoals alleen zij dat kunnen. Met speeldata van 7 tot en met 29 december is er geen excuus om dit pareltje te missen!

Op 1 december vieren we ook een speciale verjaardag: het is 30 jaar geleden dat de legendarische Romain Deconinck overleed én dat de vernieuwde Minard opnieuw haar deuren opende. We blikken terug op zijn onmiskenbare invloed tijdens een feestelijke hommageavond vol sketches, muziek en herinneringen aan deze reus van het Gentse volkstheater. Onder de naam ‘Retro Minard!’ komt een cast van jonge en gevestigde namen samen om het erfgoed van Romain opnieuw tot leven te brengen. Hiervoor zijn nog een paar plaatjes vrij!

Voor wie op zoek is naar iets helemaal anders, is er op 9 december opnieuw De Sprekende Ezels met ‘A!’, een vrij podium waar alles mogelijk is. Van poëzie en muziek tot comedy en verrassingen – hier is elke artiest welkom om binnen tien minuten het publiek te boeien.

December in de Minard betekent traditie, humor en feest. Wees er dus graag bij!

Tot de noaste kier!

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael, Tika (nieuwsbrief) en Griselda

We zien je graag verschijnen

© 2021 Minardschouwburg