Laden Evenementen

Speellijst

Zondag 5 april
15u00
Prijs: €35 - €16,50

Uitgesteld - Lyrica

Opera en passie

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt Minard alle voorstellingen uit tot en met 3 mei 2020

Wie een ticket heeft gekocht, zal persoonlijk verwittigd worden. We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd. Aangezien dit om meer dan 20 voorstellingen gaat, is er even tijd nodig om alles goed in kaart te brengen. Van zodra wij de puzzel rond hebben, wordt elke ticketkoper hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Dank voor uw geduld.

Lyrica brengt u een namiddag vol passie en opera. De bekende Belgisch-Italiaanse tenor Michael Spadaccini vertolkt de mooiste aria’s uit de operawereld met een passie waarvoor hij bekendstaat. Naast hem ziet u de lyrische Franse sopraan Chloë Chaume, bekend van haar optredens tijdens het openluchtfestival van Théâtre Antique d’Orange en de Belgische mezzosopraan Floriane Petit, finaliste in de 1e Internationale operaconcours Rita Gorr in Gent.
Een namiddag vol “passie” met werken van Jules Massenet, Georges Bizet,Giacomo Puccini, Charles Gounod, Richard Wagner e.a. Het geheel staat o.l.v. Izabella Rysnik.

Info en reservatie:
www.uitbureau.be
tel. 09/233 77 88

Organisatie: Lyrica
Evenement Categorie: