Laden Evenementen

Speellijst


Maandag 16 & dinsdag 17 april

20u
Prijs: 12 euro
Tickets
  • Dit event is voorbij.

studiomoscou & vzw PIEKERNIE

A play on reality

A Play On Reality, een theatervoorstelling waarbij meer prothesen dan mensen meedoen, hebt u dit ooit al gezien? Waarin mensen elkaar ondersteunen en samen hun verhaal brengen. Een verhaal over hoe het is om een amputatie te ondergaan, hoe het voelt om daarna te revalideren, wat het is om dag in dag uit met een prothese op pad te zijn. Het is en blijft nog steeds een ‘taboe’, misschien heeft jouw buurman/buurvrouw wel een prothese, maar is het voor die persoon een immens grote stap om deze in het openbaar te tonen. Of misschien is het voor jou wel even moeilijk om daar met hem/haar over te praten. Meer prothesen in het openbaar, meer aandacht voor mensen met een fysieke beperking in de maatschappij.

affiche A Play On RealityElf personen (die revalideren of hebben gerevalideerd in het RC van het UZ Gent) gingen 8 maanden samen op weg om hun verhaal openbaar te maken, een hele stap voor mensen die nog nooit op een podium stonden. Dat vraagt lef en bewondering want het zijn kleine helden, omdat ze dag in dag uit met een prothese leven en alsnog het beste eruit halen, blijven lachen en nooit opgeven!

Regisseur Klaas De Roo en ergotherapeute Rune Timmerman nodigen u met trots uit op hun  voorstellingen.

Nooit eerder stonden 11 mensen met prothesen samen op een theaterpodium, deze voorstelling zal nog dagenlang nazinderen.

Tickets voor de voorstelling kan u op voorhand reserveren en kosten 12 euro. Voor het bestellen van uw tickets kan u een mailtje sturen naar: aportickets@outlook.com, (vermelding naam, datum, aantal personen/al dan niet met rolstoel). Na ontvangst van betaling, zal uw ticket aan de deur klaarliggen. Wees er snel bij want uitverkocht is uitverkocht.
Indien u niet aanwezig kan zijn op de speeldata, bestaat er de mogelijkheid steunkaarten te kopen aan 10 euro. Vermeld dit zeker bij uw bestelling.

Organisatie: studiomoscou & vzw PIEKERNIE
Evenement Categorie: