Laden Evenementen

Speellijst

Donderdag 25 januari 2023
Vrijdag 26 januari 2023
20u00

Oude zaal
Prijs: € 16
Tickets
  • Dit event is voorbij.

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

Coach (Avant-Première)

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

(Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro)

‘Coach’ gaat in première op 30 januari 2024 in CC De Werf, Aalst.

 

 

 

Over Arnout

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows “Burn-Out voor Beginners” en “De Relatiefluisteraar”. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

Pers over ‘Burn-out voor Beginners’

“Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.” (Het Nieuwsblad)

“Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.” (De Standaard)

“Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste.” (Knack Focus)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.arnoutvandenbossche.be

Organisatie: 5 to 9 Producties
Foto credit: Filip Naudts
Evenement Categorieën: