Laden Evenementen

Speellijst

7 februari
20u00
Prijs: € 17
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Jens Dendoncker 

Bang Van Dendoncker op vrijdag 7 februari 2020

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn ‘hoge aaibaarheidsfactor’ en ‘geloofwaardig, ijzersterk spel’, brengt Jens niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende 4-sterrenrecensie in De Standaard.

Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken: zijn verschijning in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘Beste Kijkers’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ werden goed gesmaakt. In oktober 2018 startte het tweede seizoen van zijn succesvolle VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte angry young man wordt in ‘Bang van Dendoncker’ een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

De jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

 

Organisatie:
Evenement Categorie: