Laden Evenementen

Speellijst

Vrijdag 24 & zaterdag 25 november om 20u
Zondag 26 november om 15u
Prijs: Prijs € 17 / € 13 ( reductie -18, Mensen met een beperking, Uitpas)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

De Valse Teefjes

Vrouwentongen veel culot

Vrouwentongen veel culot

Tien jaar expertise voert de Valse Teefjes – een meute zingende Gentse diva’s – naar het toppunt van hun kunnen. Dat demonstreren ze met Vrouwentongen veel culot, hun derde en meest spectaculaire muzikale show.

Het vurige slangenblad waarmee de Valse Teefjes begiftigd zijn, is beenhard en onverwoestbaar als de Sanseveria zelve. Alleen de vlezige Vrouwentong slaagt erin ongelooflijk veel droogte en tegenslagen te verdragen. Zelfs in de meest ongunstige, barre levensomstandigheden floreert zij op buitengewoon gracieuze wijze.

VrouwentongenDe voorstelling Vrouwentongen bezingt met veel culot de zon-  én schaduwzijde van het hedendaagse vrouwenleven. Vrouwentongen, woestijn- en kamerplant, verhaalt even ongegeneerd over de prille verliefdheid van een vijftigjarige puber als over de burn-out die ons boven het hoofd hangt. Ze onthult de verdoken affaire, het verlangen naar intimiteit en de vereiste aan een ideaalbeeld te voldoen.

Vrouwentongen gaat over kwetsbaarheid, eenzaamheid, aftakeling en dood maar brengt evenzeer een ode aan schoonheid en veerkracht, aan de zotte vreugde van moeders en dochters die we zijn.

Al deze voorstellingen zijn UITVERKOCHT maar De Valse Teefjes komen terug op zaterdag 12 mei!
Tickets: via deze link

Regie: Ineke Nijssen
Zangcoach: Sterre De Raedt
Muzikanten: Marijn Thissen (altviool) – Berlinde Deman (tuba) – Tine Vandenbussche (accordeon) – Elisabeth De Loore (piano) – Sterre De Raedt (viool)
Productie en boekingen: de Valse Teefjes
www.devalseteefjes.be
Organisatie: De Valse Teefjes
Evenement Categorie: