Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag 9 juni
20u00
Prijs: € 15
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Nut en Vermaak

Krot & co

Krot & Co is een toneelspel over extreme armoede, iets wat iedereen (ja, iedereen!) onverwachts kan overkomen. Armoede overvalt je zomaar op een moment dat je dit het minst verwacht en komt altijd ongelegen. Het ligt overal op de loer, als een haai die bloed ruikt. Humor? Een mens kan nu eenmaal niet zonder, ook al lijkt dit soms erg ver weg. Maar toch is het net dat wat je overeind kan houden. Leven bestaat nu eenmaal uit vallen en telkens weer opstaan.

Tekst: Eddy Van Ginckel

Regie: Eddy Declerck

Spel: Pol Albrecht & Katy Heyde

 Omwille van de huidige maatregelen zijn de plaatsen beperkt. Wacht dus niet te lang om te reserveren !

In samenwerking met Minard, Nut en Vermaak, La Barraca, Theater de WAANzin/Theater Krakeel/ Theater Trac, Koeke 10 en Hoger Streven.
Te lang al verlangden wij naar cultuur, theater, de geur van grime en het aroma van ‘there is no business like show business!’ Om nog maar te zwijgen van de lust naar een enthousiast publiek!
En jullie, dierbare toeschouwers, hebben jullie ons ook zo hard gemist? Ja, toch, durven we denken.
Welnu, haal uw hart op tussen 9 en 12 juni 2021. Gama vzw biedt 5 Gentse gezelschappen de kans om coronaproof de Minardscène te bespelen en een publiek te raken, te verblijden, te doen wenen, tranen te doen lachen, verstild toe te kijken…
Hou u vast voor de week van de hergeboorte van het Gentse amateurtheater. En ontdek welke pareltjes we op u loslaten.

Organisatie: GAMA vzw
Evenement Categorie: