Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag 1 september 2021
20u00
Prijs: € 19 vvk / € 23 avondkassa
Tickets
  • Dit event is voorbij.

KIKAGAKU MOYO

Kikagaku Moyo is een psychedelische rockgroep uit Tokio. De band begon in de zomer van 2012 toen muzikanten Go Kurosawa en Tomo Katsurada als streetband in Tokio speelden. De oorsprong van de band ligt in latenight jamsessies, en door op straat te spelen schaafden ze hun improvisatieskills bij.

Door oneindig te jammen weten deze langharige Japanners uitgesponnen, psychedelische composities met ambient-klanken te maken. Dat resulteerde inmiddels in vier wereldwijd geprezen albums, waarvan ‘Masana Temples’ uit 2018 de laatste was. Eerder dit jaar verscheen de single ‘Ouchi Time’, een ideale voorbode van een nieuw album.

We lichten u graag in over de nieuwe geldende coronamaatregelen voor het concert van Kikagaku Moyo, woensdag 1/9 in de Minardschouwburg. Vanaf 1 september vervalt de mondmaskerplicht voor indoor evenementen met een capaciteit lager dan 200 personen. Dit betekent dat je dus zonder mondmasker naar het concert kan komen. Er is geen social distancing meer van toepassing. En ook het Covid Safe Ticket is niet langer nodig om binnen te mogen.

 

De plaatsen in de Minard zijn niet genummerd. Kom vooral op tijd om je plaats te kiezen. 

 

De timings:

19u: deuren

20u: Kikagaku Moyo

 

Organisatie: Democrazy
Evenement Categorie: