Laden Evenementen

Speellijst

Dinsdag 28 mei 2024
20u00

Oude zaal

Tickets te koop vanaf 1 maart 10u
Prijs: € 30 vvk
Tickets

DENNIS VAN AARSSEN

 

Op dinsdag 28 mei komt Dennis Van Aarssen met negen fantastische muzikanten naar de Minard in Gent. Ondersteund door zijn bigband brengt hij een verrassende mix van bekende hits van onder andere Frank Sinatra, Michael Bublé, Dean Martin en Jamie Cullum, naast nummers uit zijn eigen repertoire. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 1 maart om 10u via greenhousetalent.com.

 

Na zijn winst bij “The Voice Of Holland” in 2019, werd zijn debuutalbum “Forever You” bekroond met een prestigieuze “Edison Jazz Award”. Dennis werkte samen met ronkende namen zoals Jeff Franzel, voormalig pinaist van Frank Sinatra, en Maria Christensen, songwriter voor o.a. Celine Dion en Jennifer Lopez.

 

Tijdens de coronapandemie bracht hij wekelijks “Jazzy Swing” tot leven, een online show van 30 minuten waarin hij nummers van enkele van zijn favoriete artiesten vertolkte. Later volgde een duet met Matt Dusk en een optreden met niemand minder dan Michael Bublé. In 2021 bracht hij zijn tweede studioalbum ‘How To Live’ uit.

 

Het belooft een fantastische muzikale ervaring te worden, doordrenkt met herkenbare hits van iconen evenals eigen composities. Kortom, een bigband show die je simpelweg niet mag missen! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 1 maart om 10u via greenhousetalent.com.

 

Organisatie: Greenhouse Talent
Evenement Categorie: