Laden Evenementen

Speellijst

Donderdag 23 januari 2025
20u

Oude zaal
Prijs: € 16 / Uitpas kansentarief
Tickets

EDOUARD DE PREZ & FRIENDS

7 jaar Palaver LIVE

Een avondje Palaver: Stand-up comedy en een live podcast.

Palaver viert feest! Al zeven jaar luistert een fractie van Vlaanderen naar één van de best-aande comedypodcasts van Vlaanderen. In de eerste helft doen uw favoriete Palaverino’s wat stand-up comedy. In het tweede deel doen we een live podcast. Geen pauze.

Palaver is een vriendschapssimulator voor eenzame mensen gehost door Gentse stand-up comedian Edouard De Prez. Elke maandag krijgt u een nieuwe aflevering waarin we de belangrijkste vragen des levens stellen. Mag je nog contact hebben met je ex? Is Acid een idioot? Bezoek je liever een kerk of een McDonald’s als je op citytrip gaat? Moeten singles meer belastingen betalen? Zittend of staand je poep afvegen? Huren of kopen? Spanwijdte? In 2019 won Palaver een Cutting Edge Award in de categorie radio/podcast. 

Edouard De Prez is een comedian uit Gent met het bijhorend sappig accent. Sinds 2014 schuimt hij de Vlaamse podia af met zijn scherpe observaties. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven. Hij haalde al de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017. Hij won de Koekelare Comedy Cup 2015 en de Eindhoven Comedy Match in 2019. Hij deed eerder het vast voorprogramma van de avondvullende shows ‘Reset’ van William Boeva en ‘Kwestie Van Smaak’ van Lukas Lelie. Enkele jaren geleden maakte hij naam als comedy-rapper Jérome. Hij maakte furore met Youtube-hitjes zoals ‘Gele Fiets’ en ‘Doe Een Dutje’. Zijn rapcarrière heeft hij intussen achter zich gelaten om zich te focussen op stand-up comedy.

 

Organisatie: Edouard De Prez
Evenement Categorie: