Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 18 februari 2023
20u00
Prijs: € 25 / € 23 (red) / Uitpas
Tickets
  • Dit event is voorbij.

EMBRACINGFRANKI

Embracingfranki Live 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Belgische pop crooner Embracingfranki en zijn 10 koppige live band komen terug naar de Minard op zaterdag 18 februari 2023 !
Gezegend met een stem die je eigenlijk met geen enkele andere kan vergelijken, speelt Embracingfranki al sinds eind jaren 90 met regelmaat de Belgische podia plat.

Kan je je iets voorstellen bij een mix van de cabareteske pop van Gavin Friday of Marc Almond, de podium passie van Jacques Brel en de liefde voor tragische love songs geërfd van Scott Walker? ..dan kom je aardig in de buurt.

Maar Embracingfranki is ook gewoon Franki: een flamboyante sterke persoonlijkheid, niet vies van een vleug camp, gevoelig voor dramatische melancholie.. maar altijd eindigend op een hoopvolle noot.

Op het concert van 18 februari 2023 in de Minardschouwburg brengt Embracingfranki nummers uit de in mei 2022 verschenen EP ‘The Mystery of Love’ (opvolger van het in 2018 verschenen duet album ‘Sixfold’).

Op de setlist zullen ook een aantal classics staan zoals o.a ‘Embrace’, ‘Devotion’, ‘For Granted’ en ‘Shine On Me’.. Embracingfranki belooft er een geweldige live show van te maken en kijkt er enorm naar uit om opnieuw zijn publiek te ontmoeten in de Minard !

“Embracingfranki is Joe Jackson, Gavin Friday, Engelbert Humperdinck, Marianne Faithfull en de maagd Maria verenigd in één persoon!” Radio 1

Youtube

Instagram

Facebook

Spotify

Organisatie: Embracingfranki
Evenement Categorie: