Laden Evenementen

Speellijst

Zondag 6 februari 2021
20u00
Prijs: € 22.75 (vvk) / € 20.75 (2e rang)
  • Dit event is voorbij.

Geannuleerd - EMMA RUTH RUNDLE

Dit concert wordt uitgesteld wegens corona. De nieuwe datum wordt bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is.

alle info via contact@democrazy.be

 

Emma Ruth Rundle draait al een hele tijd mee. Als zangeres en gitarist bij de postrock en psychmetal posse Marriages, als lid van de ISIS-gerelateerde postrockers Red Sparowes én als frontvrouw van het atmospherische psychfolk-slowcore collectief Nocturnes. Alsof dat alles nog niet genoeg is, breekt de veelzijdige singer-songwriter, gitarist en visueel artieste ook al enkele jaren potten als alom gerespecteerde solo-artieste.

Haar muziek laat zich moeilijk samenvatten. Als we dan toch een poging mogen wagen: prachtige poëtische nummers, verpakt in slepende soundscapes die zich ergens tussen gothic folk, postrock, shoegaze en ambient situeren. Rundle balanceert voortdurend op de grens tussen minimalisme en zware geluiden en emoties.

 

 

Ze toerde met zielsverwanten als Mono, Deafheaven, Wovenhand en Russian Circles, bracht vorig jaar de uitstekende plaat ‘May Our Chambers Be Full’ uit op het al even geweldige Sacred Bones Records, en deed ons met de nieuwe single ‘Blooms Of Oblivion’ hunkeren naar haar nieuwe te verschijnen album.

Organisatie: Democrazy
Evenement Categorie: