Laden Evenementen

Speellijst

Maandag 22 november 2021
20u00
Prijs: € 16
Tickets
  • Dit event is voorbij.

STEVEN MAHIEU - Support: Hans Cools

Full Contact Tour

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus geen inkt aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

* “heftig” in Van Dale:
1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2 hevig, krachtig, fel
3 erg goed, leuk

De ‘Full Contact Tour’ start met een reeks optredens op comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van Hamont-Achel tot Koksijde.
Support act: Pieter Elias

OVER STEVEN MAHIEU
Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

CREDITS
Tekst en spel: Steven Mahieu
Coaching: Wouter Deprez
Productie: 5to9 Management
Techniek: Giel Lavens

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.
Organisatie: Steven Mahieu
Foto credit: Jelle Vermeersch
Evenement Categorie: