Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 27 januari om 20u
Prijs: € 15 vvk / € 18 avk / € 25 ( tickets + CD )
Duur: 2x 60' (met pauze)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Guy Verlinde & The Mighty Gators

Start Anniversary Tour & CDvoorstelling

2018 wordt het jaar van Guy Verlinde & The Mighty Gators! Guy Verlinde viert niet enkel 20 jaar “on the road” als muzikant, maar ook het 10-jarig jubileum van zijn band “The Mighty Gators”. Twee redenen om een nieuw album op te nemen en een dubbele “Anniversary Tour” op te zetten. De band start hun feestjaar met een concert in De Minard, waar ze voor het eerst hun nieuw album zullen voorstellen aan het publiek en hen zullen meenemen doorheen hun rijk gevulde muzikale oeuvre.  

Gentenaar Guy Verlinde ontbolsterde zich na jaren van hard werken tot de nieuwe blues trots van België. Hij bracht tien langspelers uit in evenveel jaar, terwijl hij non-stop in binnen- en buitenland toert met zijn Mighty Gators, One Man band of Hound Dog Taylor tribute band. Het klinkt als een stoffig cliché maar Guy Verlinde is met voorsprong “the hardest working performer” van de Belgische blues scène.

Guy Verlinde & The Mighty Gators zijn al 10 jaar de Belgische blues ambassadeurs en staan garant voor “genuine foot stompin’ blues music”. De band pakt steevast hun publiek in met strakke, eerlijke riffs & licks. Guy Verlinde is niet enkel een zeer begenadigd muzikant, maar ook een allround entertainer. En met de ruggensteun van zijn Mighty Gators maakt het niet uit voor wie of waar ze spelen. Elk optreden eindigt steevast in één groot feest. Laissez-Le Bon Ton Rouler!

 

Organisatie: Guy Verlinde
Evenement Categorie: