Laden Evenementen

Speellijst

Maandag 21 oktober
20u00
Prijs: € 5
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Nele Van den Broeck

Halfvolwassen

Nele Van den Broeck wil haar jeugddroom waarmaken: wereldberoemd worden. Dat ambitieus avontuur start met verhuizen naar een piepklein appartementje in Londen, het epicentrum van de popmuziek. Al snel blijkt dat de wereld niet op Nele zit te wachten, helaas. Toch blijft ze jarenlang volharden. Ze vecht tegen de demonen in haar hoofd, terwijl haar hart sneuvelt in de liefde, keer op keer. Halverwege de dertig zoekt Nele nog steeds naar haar plek in de wereld. Gelukkig kan ze erom lachen. Soms.

Halfvolwassen is een hilarisch anti-hoge-schijn-boek vol zelfrelativering. Een zoektocht naar de gebruiksaanwijzing van het leven.

PROGRAMMA
CATHÉRINE ONGENAE
stelt het nieuwe boek voor en interviewt de auteur over Halfvolwassen.
LUCIE DE LEY
luistert de avond muzikaal op met piano en zang.
NELE VAN DEN BROECK
leest voor, zingt en speelt.

Nele Van den Broeck is niet in twee woorden te omschrijven. Behalve schrijfster is zij ook muzikant en theatermaker, columnist en presentator op radio en TV. Voor haar muziekcarrière verhuisde ze naar Engeland, voor de liefde naar Zweden. Halfvolwassen is het relaas van die omzwervingen en alle groeipijnen, van de grote emoties en grappige inzichten die ze onderweg geserveerd kreeg.

Organisatie: Boekhandel Walry & Uitgeverij Horizon
Evenement Categorie: