Laden Evenementen

Speellijst

vr 25.11 om 20u00
za 26.11 om 20u00
Prijs: 17 euro VVK / 20 euro ADD / 27 euro combi-ticket
Duur: 2x 60 minuten
  • Dit event is voorbij.

The Lunatics, Caque en Improcessie

Het Gif

Gent heeft een sterke traditie van improvisatiecomedy en is vandaag dan ook de thuisbasis van menig improcomedygezelschap.

Elke groep evolueerde door de jaren heen, waardoor er een brede waaier van stijlen is ontstaan, die elk een eigen publiek aantrokken. Na jaren parallel trainen en optreden besloten drie groepen de handen in elkaar te slaan en een festival te organiseren. Met gebundelde krachten en kruisbestuiving van spelers en kennis belooft het eerste Gentse Improcomedy Festival een spervuur van humor en verbeelding te worden!

Vrijdag opent Improcessie met het “Out Of The Box” format. Langere scènes zonder regels, gebaseerd op suggesties uit het publiek. De lach is hier een gevolg en geen doel. Improcessie wordt fluks opgevolgd door de Lunatics, de oudste rotten van het gezelschap. Trouw gebleven aan de pure korte ‘bargames’ en hierin dan ook de onbetwiste meester. Bovendien hebben ze niemand minder dan Neveneffecten weten strikken om naast hen te spelen!

Zaterdag brengt de groep Caque hun gevierde ‘objectenshow’, een comedyspeeltuin, waar via voorwerpen en suggesties uit het publiek alles mogelijk is.

Het festival wordt afgesloten met een portie bargames waarvoor elke Gentse groep een speler afvaardigt. Het Gentse ‘dreamteam’! Dit belooft een show te worden waar je buikspieren weken niet goed van zullen zijn!

 

Dagtickets Combi-ticket
Organisatie: The Lunatics, Caque en Improcessie
Foto credit: Stijn Van Autreve
Evenement Categorie: