Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 8 februari 2025
20u00
Zondag 9 februari 2025
16u00

Oude zaal
Prijs: € 24 / € 20 (rde) /
Tickets

JAN DELVAUX EN DJ BOBBY EWING

Belpop Bonanza Superstar

België telt zes wereldhits. Na 60 jaar popmuziek. Zoveel hebben de Amerikanen er elke week. Toch mag ons internationale gewicht niet onderschat worden.

Het bekendste Japanse kerstnummer? De tune van Sesamstraat? Het liedje dat elke Brit aan vakantie laat denken? De duurste platenhoes ooit? Het hoogtepunt van alle Franse trouwfeesten? Een populair S-vormig blaasinstrument met kleppen? Dat zijn wij.

We zijn vaak supersterren in het buitenland. En we zijn ook vaak belangrijk voor supersterren.

Het logo van The Beatles? De mooiste liedjes van Boudewijn de Groot? De grootste Turkse popster aller tijden? De strafste hit van Blur? Het rustigste nummer van Motörhead? Een hoes van de Sex Pistols? Dat zijn wij ook.

Belpop Bonanza Superstar wordt een grenzeloze avond tussen de wereldsterren. Zoals altijd verrassend, verrijkend en entertainend.

“Het ene verhaal is nog onwaarschijnlijker dan het andere, maar: wel waargebeurd. Delvaux en Dewit tonen zich in Belpop Bonanza Superstar nog maar eens de schatbewaarders van onze muziek. Moge de kluis nog lang z’n parels prijsgeven.”—Het Nieuwsblad ★★★★

Organisatie: Stichting Belpop vzw
Evenement Categorie: