Laden Evenementen

Speellijst

Vrijdag 10 april (première) & zaterdag 11 april
20u00
Prijs: 24€ / 20€ (red)

Uitgesteld - Toneelgroep Maastricht

Jungfrau

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt Minard alle voorstellingen uit tot en met 3 mei 2020

Wie een ticket heeft gekocht, zal persoonlijk verwittigd worden. We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd. Aangezien dit om meer dan 20 voorstellingen gaat, is er even tijd nodig om alles goed in kaart te brengen. Van zodra wij de puzzel rond hebben, wordt elke ticketkoper hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Dank voor uw geduld.

Jungfrau

Een epische queeste naar een onbereikbare top

Theatergrootheden Wilfried de Jong en Wim Opbrouck maken onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht Jungfrau, een gloedvol duet over vriendschap en verlangen. Jungfrau is de opvolger van We free kings waarmee ze twee jaar geleden succesvol toerden langs theaters in Nederland en Vlaanderen.

Twee mannen die elkaar niet kennen komen elkaar tegen in het hooggebergte. Met een blik van verstandhouding besluiten ze elkaar te vergezellen. De wereld zoals ze hem kenden laten ze achter zich en wat volgt is een mythische reis naar de top van de Jungfrau, een legendarische Alpenreus. In het gevecht met de elementen hebben ze alleen elkaar en hun gedeelde verlangen naar het onbereikbare.

Jungfrau is een voorstelling over de schoonheid van het nutteloze en de omarming van de zinloosheid. Bovenal is Jungfrau een voorstelling over vriendschap, vervat in een onweerstaanbare mix van dans, muziek en theater. De eindregie is in handen van artistiek leider Michel Sluysmans.

Van en met: Wilfried de Jong, Wim Opbrouck

Eindregie: Michel Sluysmans

Decorontwerp: Ben Zuydwijk

Lichtontwerp: Mark van Denesse

Kostuumontwerp: Marta Stoffels

Muziekontwerp: Ron Reuman

Dramaturgie: Paul Slangen

www.toneelgroepmaastricht.nl

YouTube https://youtu.be/8JDl7PWgmio

 

Toneelgroep Maastricht
Concept, spel: Wilfried de Jong, Wim Opbrouck
www.toneelgroepmaastricht.nl
Organisatie: Toneelgroep Maastricht