Laden Evenementen

Speellijst

Zondag 26 april
20u00
Prijs: € 32 (vvk) / € 35 (add)
  • Dit event is voorbij.

Uitgesteld naar 13/11 - Luka Bloom

Om ons publiek en artiesten te beschermen tegen het coronavirus werden alle voorstellingen tot en met 5 mei uitgesteld.

Betreffende LUKA BLOOM op 26 april ’20 ; dit uitverkocht concert wordt verzet naar 13 november om 20u00.

 Alle tickethouders worden automatisch naar de nieuwe datum verzet met het behoud van de genummerde plek. Dus uw reeds aangekocht ticket(s) en stoelnummer(s) blijven geldig!

 

Indien u niet aanwezig kan zijn op deze nieuwe datum kan u om een terugbetaling vragen. Let wel: dit is de kostprijs van het ticket min de reservatiekost (2 euro). Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor een donatie dit wil zeggen dat u de waarde van het ticket schenkt uit solidariteit en steun aan de organisatoren en artiesten in deze uitzonderlijke omstandigheden. We vragen u beleefd om deze optie te willen overwegen.

Luka Bloom, de artiestennaam van Barry Moore, is een graag geziene gast op de Belgische en Nederlandse podia én festivals en heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek
opgebouwd. Op 26 april 2020 komt hij in het kader van ‘YOU COULDN’T HAVE COME AT A BETTER TIME’ naar de Minard in Gent. In 1990 bracht Luka Bloom zijn album ‘Riverside’ uit. Voor hem het album waarmee alles begon.

Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre.

Het leven en werk van Luka Bloom zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers.

Organisatie: Democrazy
Evenement Categorie: