Laden Evenementen

Speellijst

wo 23.05 om 20u00
Prijs: 14 euro (red. 12 euro)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Maud Vanhauwaert, Tom Kestens & Geert Waegeman

Mijn punt is eigenlijk

Een magische wereld vol poëzie en muziek

Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment opereren Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens. Ze kwamen elkaar de voorbije jaren wel vaker tegen, en bleven uiteindelijk aan elkaar haperen. Het trio schept een magische wereld, met een ontwapenend spervuur van woorden, kwetsbare heavy metal en grootmoedige niemendalletjes. Tussen broos en bruut, tussen grappig en gevaarlijk.
De poëziebundels van schrijver en tekstperformer Maud Vanhauwaert werden veelvuldig bekroond. ‘Wij zijn evenwijdig’ was de best verkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal. Muzikant-componisten Geert Waegeman en Tom Kestens zijn met hun werk vaak terug te vinden in theater-, dans- en (kort)filmproducties. Kestens maakte deel uit van de originele Das Pop en ontpopte zich tot frontman bij Lalalover.

Laura van Dolron sluit zich bij deze jamsessie aan als stand-up filosofe én als schrijver-in-residentie van Vooruit. Om live taal te vinden die zoekt, ontroert en raakt
Organisatie: Kunstencentrum Vooruit
Foto credit: foto: Jimmy Kets
Evenement Categorie: