Laden Evenementen

Speellijst

Maandag 8 maart 2021
20u00
Prijs: € 19 / €16
  • Dit event is voorbij.

Democrazy

Meskerem Mees - UItgesteld

 

Dit concert wordt verplaatst naar een nog nader te communiceren locatie en datum. Wie een ticket kocht wordt persoonlijk verwittigd – www.democrazy.be

 

Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy.
Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.
Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge OostVlaamse.
Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.
Begin volgend jaar brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar van 2021 mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

 

Tickets te koop vanaf woensdag 21 oktober

Organisatie: Democrazy
Evenement Categorie: