Laden Evenementen

Speellijst

vrijdag 23 november

20u
Prijs: 14 euro
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Pieter Verelst

Mijn broer en ik

Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel verheugd ben. Ondanks mijn povere uitkering en mijn broers luguber aanzicht, krijg ik vanavond eindelijk de kans om in het reine te komen met mijn broer. Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken.

In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst, een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat deze voorstelling vooral veel te snel voorbij zal vliegen.

Over Pieter Verelst

Jong en aanstormend cabarettalent Pieter Verelst mag zichzelf sinds eind 2016 de winnaar noemen van het Camerettenfestival en trok daarna ook mee met die finalistentournee. Eerder viel hij al in de prijzen (jury én persoonlijkheidsprijs) op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Onze Noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigend talent en met zijn heel eigen energieke en originele stijl plant hij ook Vlaanderen helemaal in te palmen. Voor zijn debuutvoorstelling Mijn broer en ik kende De Standaard Pieter maar liefst 5 sterren toe en noemde zijn voorstelling “briljant absurdisme”.

Tekst, muziek en spel: Pieter Verelst
Regie: Joost Laterveer en Pieter Bouwman
Met dank aan: Pieter Hofman, Nick van Hintum en Wilhelmer van Efferinck
Organisatie: Live Comedy
Evenement Categorie: