Laden Evenementen

Speellijst

za 25.03 om 20u
Prijs: 17 euro (red. 15 euro)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Brussels Volkstejoêter

’N Vlooi in a uur

Je man is jarenlang een viriele minnaar geweest en ineens is hij uitgedroogd.

Wat scheelt er ? Bedriegt je man je?

Mevrouw Raymonde Chandebise verkeert in de veronderstelling dat haar man vreemd gaat en wordt gesterkt in die vermoedens wanneer zij tussen de post van haar man een pakje vindt met daarin een paar van zijn bretellen. De afzender van dit pakje is een hotel dat niet direct bekend staat als een familiepension… Om achter de volledige waarheid te komen doet ze een beroep op de diensten van haar beste vriendin, de Spaanse Lucienne Homenides de Histangua. Ze spannen een valstrik waarin uiteindelijk alle personages betrokken worden.

Misverstanden, grappige toestanden en verwikkelingen alom dus!

In ‘Een vlo in het oor’ wijst Feydeau ons op de schijnheiligheid van de bourgeoisie aangaande seksuele taboes. Deze worden alleen doorbroken als niemand toekijkt. De grappige dialogen, de prachtige kostuums en het imposante decor zullen gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke avond toneelplezier.

regie: Marc Bober
spel: Elie Devuyst, Josy Restiaen, Kathleen Seghers, Anouk Van Doosselaer, Robert Delathouwer, Carlo Otten, Ani Leroy, Niki D’Heere, Luc Christiaens, Guido Goovaerts, Chantal Vermeir, Fred De Keersmaecker, Patrick Peeters, Alain Beeckmans
Organisatie: Brussels Volkstejoêter
Evenement Categorie: