Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag 12 juni 2024
19u30

Oude zaal
Prijs: € 25
Tickets

NONSENS ALLIANTIE & SPECIAL GUESTS

KEERPUNT IN COMEDY

De 5de jaars van Freinetscholen Keerpunt VZW gaan volgend jaar op burgerschapsreis om vrijwilligerswerk te doen in Gambia, Albanië en onderweg naar Compostella. Daarom organiseren de leerlingen van de Gentse vestiging een comedy avond met vertier en jolijt.

Impro met de Nonsens-Alliantie

Marleen Labbeke, Mario De Koninck en Stef Vanpoucke hebben in de Nonsens-Alliantie gezamenlijk al een meer dan indrukwekkend aantal impro-kilometers op de teller. Voor de pauze staan zij garant dat jouw suggesties omgetoverd worden tot drie kwartier schuddebuiken.

Jeugdhuis X, Hoeselt

Het optreden van De Nonsens Alliantie was een schot in de roos. Improvisatie van de bovenste plank!

Verschillende leuke opdrachten, interactie met het publiek én met een streepje muziek! Dikke aanrader voor een avondje gieren, lachen, brullen!

 

Line-up met Amelie Albrecht, Gunter Lamoot en Mystery Comedian

Na de pauze schotelen we jullie een heerlijk driegangenmenu aan stand up voor.

Amelie Albrecht brengt comedy gebaseerd op persoonlijke ervaringen en gedachten, over relaties en sociale media tot culturele verschillen en genderstereotypen. Speciaal voor u brengt zij een selectie van haar beste materiaal.

De morgen: “De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline.”

De Standaard: “Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar.”

Gunter Lamoot behoeft eigenlijk geen introductie meer. Al 27 jaar lang brengt deze  stand up comedian zijn onnavolgbare humor ten berde. Zijn grappen en sketches zijn vaak grensverleggend en provocerend, waarbij hij taboes niet uit de weg gaat en maatschappelijke kwesties op een humoristische manier belicht. Wat het op 12 juni worden zal, weet voorlopig enkel Gunter zelf. Maar wat wel zeker is: het zal knallen!

Tot slot komt er ook nog een Mystery Comedian wier naam we nog even geheim houden. Leuk toch, zo een verrassing?

Bestel dus zeker nu al je tickets voor dit benefiet vol humor.

En als je meer wil weten over onze projecten en andere manieren om ons te steunen, surf dan ook eens naar keerpuntincomedy.weebly.com

 

Organisatie: Freinetscholen Keerpunt vzw