Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 19 september 2020
13u30 - 15u30 - 17u30
Prijs: Dagticket € 32 / € 25
Tickets
  • Dit event is voorbij.

OdeGand: Patricio Grande - Flamenco

De wereld van een muzikant is opgebouwd rond ontmoetingen (Encuentros),” zegt flamencogitarist Patricio Grande. De mensen, de artiesten en de situaties die hij op zijn levenspad tegenkomt, geven ook vorm aan zijn muzikale universum. Vanuit die gedachte maakte hij het programma Flamenco, waarbij hij zich omringt met muzikanten die hem op artistiek én menselijk vlak inspireren, namelijk Jose Ligero (zang) en Sofia Yero (dans). De musici zijn allen van verschillende origine, waardoor een veelkleurige ontmoeting ontstaat tussen Spanje, Latijns-Amerika, België, Frankrijk en Armenië.

 

Op zaterdag 19 september palmt het Festival weer de Gentse binnenstad in met de 18e editie van OdeGand. OdeGand zal dit jaar nét iets anders zijn, maar daarom niet minder spannend. Ontdek de vele historische parels van onze stad en laat je hart veroveren door de verrassende klanken gaande van puur klassiek tot muziek van ver weg, maar ook van wonderlijke ontmoetingen tussen verschillende muzikale werelden.

OdeGand En Route! brengt je te voet en per boot van het ene concert naar het andere. NIEUW DIT JAAR: in je OdeGandticket is sowieso een boottochtje inbegrepen!
Met OdeGand Soirée voorzien we ’s avonds een kleinschalige, intieme ervaring met een muzikale rondvaart langs de oevers van de Gentse binnenwateren.

Zet je cultuurseizoen in met deze ‘limited edition’ van OdeGand!

 

Organisatie: Gent Festival van Vlaanderen