Laden Evenementen

Speellijst

za 16.09 om 13u30 – 15u15 – 17u00
Prijs: € 28 (volwassenen) €23,80 (-26 jaar en senioren 65+) € 2 (-15 jaar)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

ODEGAND

Andrioli & Nigro

Op zaterdag 16 september palmt OdeGand de Gentse binnenstad helemaal in voor een uitzonderlijk muziekfeest op en langs het water. Vaar van het ene naar het andere concert en ontdek de hele dag tal van verrassende muziekgenres, van traditionele wereldmuziek tot klassiek van topniveau. Het decor van sprookjesachtige kanalen en gezellige hoekjes maakt de beleving van OdeGand een genot voor oren en ogen.

Met één ticket heb je de hele dag toegang tot de bootjes en alle concerten. ’s Avonds volgt een adembenemend spektakel met muziek, licht en vuurwerk op de Gras- en Korenlei.

Het programma in Minard:

Rachele Andrioli & Rocco Nigro -® Francesco Torricelli-6

Andrioli & Nigro

13u30 – 15u15 – 17u00

 

Helemaal uit de punt van de hak van de laars van Italië komen ze: Rachele Andrioli en Rocco Nigro. Traditionele melodieën uit de Salento regio vertalen ze naar een eigentijdse sound, met invloeden uit Portugal, Spanje en Latijns-Amerika. De krachtige stem van Rachele, boordevol zuiderse emotie, sluit perfect aan bij de behendigheid van Rocco’s accordeon. Verwacht je aan een muzikale pizza calzone, waar twee artiesten één worden en Italiaanse kruiden je doen verlangen naar een eindeloze zomer.

Organisatie: Gent Festival van Vlaanderen
Evenement Categorie: