Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag, 22 maart 2023

Oude zaal
Prijs: €12 VVK / €14 ADD
Tickets
  • Dit event is voorbij.

POUYA DEBOER

Ne keer iets anders, welkom in de Minard!

 

Kjen Descheemaecker werd in 2016 de beste Vlaamse beatboxer. In datzelfde jaar begon hij met de unieke mengvorm van stand-up comedy en beatbox. Een comedyshow van Kjen is een beleving die je niet snel zal vergeten. Herkenbare grappen en verbazingwekkende beatbox-passages wisselen elkaar naadloos af en komen samen als één samenvloeiend geheel. Hierdoor is Kjen een aan te raden toevoeging voor iedere comedynight!

***

Charles Le Riche houdt niet van hokjesdenken, want hij gelooft dat alles een spectrum is. Deze comedian doet eigenlijk niet meer dan een poortje opendoen naar zijn brein, waar het wemelt van de absurditeiten. Laat je meevoeren door zijn gekke kronkels en geniet!

***

Pouya Deboer weet het zelf ook allemaal niet.

***

MC Kevin Van den Eynde is naast gymleerkracht al negen jaar stand-up comedian. Je kon hem al aan het werk zien in verschillende voorprogramma’s van bekende comedians, zoals bij zijn vriend (lees: Foute Vriend) Jeron Dewulf. Bij hem stond hij in 2018-2019 anderhalf jaar als vast voorprogramma. De laatste jaren kan je hem meer aan het werk zien als MC waar hij comedy avonden op een sappige/komische wijze weet te presenteren en hij maandelijks open mics presenteert. Vanaf dag 1 gaat hij voor de zogenoemde ‘risico-optredens’ waar hij zich – als een soort kameleon – moeiteloos aanpast aan elke opdracht. Of het nu comedy is, presentatie of iets daartussen. Hij bewees zijn talent al door maar liefst tweemaal in de finale van de Comedy Slam, een jaarlijkse talentenjacht voor stand-up comedians, te belanden. Met een comedy set vol zelfspot en publieksinteractie weet hij het publiek te entertainen. Wie een avond in een goedlachse sfeer wil doorbrengen, zit bij Kevin aan het juiste adres!

 

Organisatie: Morpheus
Evenement Categorie: