Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 16 november
deuren: 19u00
start concert: 20u00
Prijs: € 10 (vvk) / € 13 (add)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

RAMAN.

albumvoorstelling

RAMAN. is rauwe emotie, een no nonsense gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die je nooit meer loslaat als hij je eenmaal vastgrijpt. RAMAN. is Simon Raman, Jasper Peeten en Bernd Coene. Hun verhaal begon in de buitenwijken van Gent. Simon Raman op gitaar, samen met Bernd Coene aan de drum en Jasper Peeten op bas, ontpopten zich als een heilige drievuldigheid met een gevoelig geluid en intense songs. Hun ‘back to basics’ attitude zorgt voor een rauwe maar soulvolle sound die geworteld is in Blues- en Rootsmuziek die je doet denken aan oudere zielen als Chris Whitley, Jeff Buckley en een vroege Triggerfinger.

RAMAN. bewees hun live aanwezigheid met het winnen van ‘Jonge Wolven’ in 2016, de publieksprijs van het Gentse ‘Student Rock Rally’ in 2017 en het behalen van de eerste plaats op ‘Oost.Best’ in datzelfde jaar. In 2018 werden ze artist in residence bij Muziekclub N9 en wonnen ze ook de ‘Karen Vernimmenprijs’, een prijs voor cultuur in Gent.

Op dit moment legt RAMAN. de laatste hand aan hun eerste EP, opgenomen met Staf Verbeeck. Deze zal in het najaar van 2019 verschijnen.

Organisatie: Democrazy
Foto credit: RAMAN
Evenement Categorie: