Laden Evenementen

Speellijst

zondag 3 juni

15u30
Prijs: € 15 / € 9 ( min 18 )
  • Dit event is voorbij.

VIAGGI FUORI DAI PARAGGI

Una sedia per Capello – ‘Bob & Beth’

Op zondag 3 juni  om 15u30  in de schouwburg ‘Minard’ te Gent, geven onze zuidelijke vrienden jullie een hartverwarmende voorstelling met danstheater.  Om hun kunst en boodschap tot bij jullie hier te brengen, schenken wij de totale inkomst aan de sociale organisatie ‘Cascina Macondo’  uit Turijn (Torino), die zich al jaren  inzet voor de zwakken uit de maatschappij.

‘Huis Macondo’ uit Turijn, Italië, is benoemd naar het stadje Macondo dat voorkomt in het wereldbekende boek ‘Honderd jaar eenzaamheid’ van de Colombiaanse Nobelprijswinnaar Gabriel García Márquez.

 “Cascina Macondo” is een sociaal-culturele vereniging en is eveneens het nationale centrum voor de ontwikkeling van creativiteit binnen het ‘Reading Aloud’ en de Haiku poëzie. De culturele vereniging werd in 1993 opgericht door een groep kunstenaars en specialiseerde zich in de loop der jaren in de kunst van het onderwijs en de vorming. Via veel experimentele projecten, via het voorlezen,  het creatief schrijven, de manipulatie van klei, de Haiku poëzie, de dans, het theater en de muziek wil Cascina Macondo momenten creëren van welzijn en socialisatie, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en debat. Ook wil de vereniging nieuwe ontmoetingen stimuleren en inspiratie creëren voor nieuwe ideeën. Kinderen, jongeren, mannen, vrouwen, personen met een handicap, ouderen en allochtonen ontmoeten elkaar en werken samen in harmonie.

www.cascinamacondo.com 

U kunt hen mee steunen door simpelweg een ticket (of meerdere ) aan te schaffen. Of, combineer een maaltijd bij de Panda, ervoor of erna.

Een all-in ticket kost 80 euro p.p. waarin een ticket voor de voorstelling, aperitief, soep, hoofdmaaltijd (veg. vis of bio-kip), dessert, wijn en koffie zijn inbegrepen. U kunt kiezen tussen het middagmaal vóór, of het avondmaal na de voorstelling in de Minard te Gent. Het is mogelijk de leden van de groep ‘Viaggi fuori dai Paraggi’ te ontmoeten.

Wij kijken uit naar dit warme samenzijn met jullie allen, in tijden waar de zwakken in onze samenleving zich geïsoleerd voelen. Dank bij voorbaat voor uw steun.

info & reservatie : 09 225 07 86

Viadagio vzw

Oudburg 38

9000 Gent

uitnodiging dansvoorstel

Organisatie: vzw Viadiagio
Evenement Categorie: