Laden Evenementen

Speellijst

wo 22.02 om 20u
Prijs: 16 euro VVK / 18 euro ADD
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Kamagurka

Vliegangst op de pechstrook

Uit angst om te vliegen, besluit de reizende Kamagurka om de auto te nemen. Hierdoor belandt hij echter in een monsterfile, met de meest uiteenlopende, bizarre en onwaarschijnlijke situaties als gevolg.

Net op het ogenblik dat hij denkt dat het echt niet erger meer kan, beginnen de problemen pas echt. Maar natuurlijk mag er ook al eens gelachen worden. Kamagurka (Luc Zeebroek) is schilder, cartoonist, televisie- en theatermaker. Hij begon te werken voor Humo in de jaren 70 en publiceert sindsdien in kranten en tijdschriften in Europa en de VS. Voor Stubru en tv maakte hij samen met Herr Seele Studio Kafka, Bob and George, Lava en Wees blij met wat je hebt! Later werkte hij solo mee met De Laatste Show, Man Bijt Hond (De Grens), Uitzonderlijk Vervoer (op Vier) en 300 Jaar Grens voor Canvas (2014).

Lang voor de hype van de stand up-comedy bracht Kamagurka reeds zijn absurdistische hersenspinsels en teksten op de planken. Hij voelt zich als performer dan ook als een vis in het water. De laatste jaren treedt hij solo op met avondvullende theatershows. Zijn vorige theaterproductie ‘Sprook’ (een rollercoaster van absurdistische gedachten en -sprongen, een sprook voor volwassenen) werd lovend onthaald.

Spel: Kamagurka
Organisatie: Surpluz vzw
Foto credit: Johan Jacobs
Evenement Categorie: