Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 18 april
20u00
Prijs: 18€
  • Dit event is voorbij.

Uitgesteld - La Barraca

ANTÍFONA - Tussen Indië en Andalusië

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt Minard alle voorstellingen uit tot en met 3 mei 2020

Wie een ticket heeft gekocht, zal persoonlijk verwittigd worden. We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd. Aangezien dit om meer dan 20 voorstellingen gaat, is er even tijd nodig om alles goed in kaart te brengen. Van zodra wij de puzzel rond hebben, wordt elke ticketkoper hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Dank voor uw geduld.

Tussen Indië en Andalusië vinden twee uitzonderlijke vrouwenstemmen elkaar terug in een eeuwenoude antifoon ter ere van Moeder Maria.

Madhu Lalbahardoersing is één van de new kids on the block binnen de klassieke Indiase zang.

 

 

Carmen Fernandez staat dan weer voor de traditionele, aardse flamenco uit Utrera, een stad in de provincie Sevilla. Samen vertrekken ze vanuit een gemeenschappelijke muzikale basis met een eenvoudige melodie uit de derde eeuw, sub tuum praesidium. Elk in hun eigen genre knopen ze een dialoog aan. Zo versmelten hun stemmen tot een hedendaagse sound, als overkoepelend eerbetoon aan het vrouwelijke.

“Artista Invitada” is Flamencodanseres Irene Álvarez.

Meer info

Irene Álvarez : dans
Carmen Fernandez : zang
Madhu Lalbahardoersing : zang
Ruven Ruppik : percussie, soundscape
Alexander Gavilan : flamencogitaar en artistiek leider
Organisatie: La Barraca
Evenement Categorie: