Liefste Minard-minnaars

Naar jaarlijkse traditie staat de maand December in het kader van het vernieuwd Gents Volkstoneel. Dit jaar presenteren we jullie “De Cochonnet” geregisseerd door Frank Van Laecke gespeeld door Jan De Raedt en Bob De Moor georganiseerd door Compagnie van De Leute.
In “De Cochonnet” zien we twee heren op een petanquebaan. Twee levens die mekaar kruisen in een spel dat draait om het kleine rode balletje, de cochonnet. Wie wordt winnaar en wie verliezer in deze scherpe komedie met een bitterzoet randje?

Maar er is meer!
Perfesser Gensch Peter Van Haelter presenteert zijn Gentse “èkspozee” over de invloed van het Frans op het Gents dialect. De Minardschouwburg is, als tempel van het Gents volkstheater en het Gents dialect, de plaats bij uitstek hiervoor.
Hij ruilt de grote theaterzaal voor onze foyer, waar de Perfesser Gensch zijn publiek bourgeoisie chi-chi gewijs trakteert op een “pateetse” met een drankje.

Sluit het jaar af met authentiek Gents theater en bestel je tickets via de website.

 

En kijk ook al eens naar ons goed gevuld programma van januari. Met onder andere LAURA VAN DOLRON De Uitnodiging, ‘a straight edge midlife love story’, JOHAN TERRYN Tot onze grote spijt, HET FARCETHEATER Kerst met Krukken, JAN DE WILDE 80, EMBRACINGFRANKI I’m all you need, SANDRINE JUGLAIR Dicklove, WOUTER BRUNEEL & ARNE SIERENS Verkeerde Nachten, ARNOUT VAN DEN BOSSCHE Coach (Avant-Première), RAF WALSCHAERTS & KAREN VERRESSEN Bar d’ Amour, DAVE HAUSE (+ Will Hoge).

Tot de noaste kier,
Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael, Farah en Griselda.

© 2021 Minardschouwburg