Beste Minard-minnaar,

 

Luister naar mijn stem…

 

De kerstversiering is opgeborgen, de eerste sneeuw is gevallen en de dagen worden terug iets langer.

 

Focus op één punt en zie…

 

Februari staat bol van de verrassingen in Minard. Naast comedy, concerten, theater, een talkshow… zijn er ook enkele speciallekes.

 

Kijk diep in mijn ogen…

 

Verander je kijk op hypnose voorgoed met Dominik Messianen. Raak betoverd door de pianomuziek van Roger Eno. Spring spontaan recht voor de over-the-top-one-woman show van Valentina Toth. Die jonge vrouw staat in februari naast de Wildeman van Bob De Moor.

 

Kom luisteren naar Bleu and Broke, Ramses Van den Eede of Tine Vandenbussche. Kom lachen met Bas Birker, Piet De Praitere en Gunter Lamoot! Kom leren met Kurt Defrancq en Guido Desimpelare en met Vitalski, Johan Braeckman en Jean Paul Van Bendegem. Of kom kijken naar de herneming van de grote Tim Etchells. Geef je over aan het gebalk van De Sprekende Ezels in hun stal die onze bar is met hun experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, …

 

Tot gauw, in Minard

 

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael, Farah en Griselda.

© 2021 Minardschouwburg