Laden Evenementen

Speellijst

Donderdag 3 november 2022
20u00

Oude zaal
Prijs: € 17 / € 15 / Uitpas
Tickets
  • Dit event is voorbij.

STOOMBOOT

10 JAAR

10 jaar Stoomboot

Live-album en tournee in 2022

 

Een kruising tussen de kleine prins en een doe-het-zelfzaak, zo omschrijft Belpop-expert Jan Delvaux  het fenomeen Stoomboot. Met een zachte stem en een gitaar vertelt Niels in alle eenvoud de verhalen die door zijn hoofd varen.

 

 

En dat dus al tien jaar: tijd voor een gepast feest. Na vier platen, een MIA-nominatie, samenwerkingen met Kommil Foo en Raymond Van Het Groenewoud, uitstapjes naar de wondere wereld van de jazz, podcasts en het Franse chanson, keert Niels Boutsen terug naar de essentie: een stem, een gitaar en een grote vangst verhalen.

 

Met een live best of plaat onder de arm, opgenomen in AB in Brussel, trekt Stoomboot in het najaar van 2022 door Vlaanderen. Hij neemt je mee door zijn decennium: hoe hij ooit nummers leerde schrijven omdat hij dacht zo aan een lief te geraken, hoe hij trouwde met de liefde van zijn leven, hoe zij uitviel met een burn-out en de moeder van zijn kind werd, en hoe hij de meest uiteenlopende jobs beoefende om te weten te komen dat hij toch het liefst muzikant is.

 

Contact: Geert Vandenbon • geert@pinguinproductions.be • 0475-45 05 6

Organisatie: Pinguin Productions
Evenement Categorie: